Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Romfartuna GIF

Följ

Romfartuna GIF

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Romfartuna GIF
Välj lag/grupp

Matcher 2023

Stefan Malmström Ledamot
5 kommentarer
 • 24 apr Carola Wahlström

  Hej Stefan!
  Gäller dessa domaruppdrag endast medlemmar i Romfa? Mina två söner ( 15 och 17 år) har dömt många matcher och tidigare själva spelat i klubben, men har inför i år blivit borttagna från er lista/grupp för domare.

  Rapportera

  Rapportera

 • 24 apr Caroline Bergsköld

  Hej Stefan

  Då fortsätter jag lite på Carolas inlägg…
  Min dotter (13år) Bianca Bergsköld gick domarkursen med Romfa F-10 men spelar i ett annat lag. Hon kan väl kanske bara ta 5-manna matcher eller? Men hon vill mer än gärna bli tillfrågad. Är det en sms-grupp som gäller, först till kvarn liksom? // Carro

  Rapportera

  Rapportera

 • 24 apr Stefan Malmström

  Vi börjar med Carola. Vad heter dina söner? Dömde dom förra säsongen. Det var så många gamla domare som var med i domarlistan så vi tog bort alla och så får dom som vill döma höra av sig igen till mig. När gick dom domar kurs senast? Dömer dom 9 mot 9 ? Eller bara 7 mot 7? Dra ett mejl till mig med namn, person nummer och telefon nummer så lägger jag in dom.
  Stefan.malmstrom@granitor.se

  Rapportera

  Rapportera

 • 24 apr Stefan Malmström

  Caroline. Din dotter är med på domarlistan. Hon kommer att bli tillfrågad för att döma matcher. Det kommer utskick på sms 💬 och det kommer inte alltid bli först till kvar jag vill att alla ska få döma dom som vill, (dom som sms och är intresserad när jag skickar ut) . Så sms utskick och svara på sms att man vill döma den matchen så återkommer jag direkt vilka som får matchen.

  Rapportera

  Rapportera

 • 24 apr Caroline Bergsköld

  Tack Stefan 👍

  Rapportera

  Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in